Πληροφορίες αποστολής

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει το κόστος ανάλογα με το βάρος του δέματος, τον προορισμό καθώς και την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης. Ένα δέμα smartphone συνήθως ζυγίζει από 0,5 ως 1 κιλό κι ένα tablet από 1 ως 1,5 κιλό. Όταν πραγματοποιείτε μία παραγγελία με το κωδικό EXPANSYS, το αυτόματο online σύστημα παραγγελίας υπολογίζει αυτόματα τα έξοδα αποστολής..

Προορισμός0.5kg1.0kg1.5kg2.0kg2.5kgΕκτιμώμενη Ημερ. Άφιξης
Europe - Standard mail (Απλή Αποστολή - αργή)4.53 € 8.20 € 10.27 € 14.87 € N/A7 - 14 ημέρες
Europe - Express (Εξπρές)13.63 € 14.87 € 17.35 € 21.07 € 23.55 € 1 - 3 ημέρες
Europe - Classic (Κλασσική Αποστολή)13.63 € 14.87 € 16.11 € 16.11 € 19.83 € 6 ημέρες

Παρατηρήσεις
α) Κατά την παραλαβή της παραγγελίας και παρουσία του διανομέα, υποχρεούστε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων προτού υπογράψετε το έγγραφο παράδοσης και συνεπώς αποδεχθείτε το δέμα.
Εφόσον το έγγραφο παράδοσης έχει υπογραφεί, θεωρείται ότι ελέγξατε προηγουμένως την κατάσταση των προϊόντων. Σας συμβουλεύουμε να μην περιορίζεστε μόνο στον έλεγχο της κατάστασης του εξωτερικού του δέματος, αφού δεν αντικατοπτρίζει απαραιτήτως την κατάσταση των προϊόντων στο εσωτερικό.
Σε κάθε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω όρων, δεν θα γίνεται δεκτό κανένα παράπονο ή αίτημα.

β) Η εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης βασίζεται σε πληροφορίες που παρέχει ο μεταφορέας (courier) και δίνεται κατά προσέγγιση. Η eXpansys δεν φέρει ευθύνη για τυχόν μεταβολές.

γ) Τα προϊόντα έρχονται συστημένα και απαιτείται υπογραφή. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα είναι παρών στην διεύθυνση αποστολής που θα επιλέξετε.

δ) Εάν τα προϊόντα επιστραφούν στην eXpansys εξαιτίας εσφαλμένης ή ελλιπούς διεύθυνσης, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

ε) Σε ειδικές περιπτώσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό μεταφορέα (courier).

ζ) Η δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο εξαρτάται από τον μεταφορέα (courier). Γενικότερα, οι courier τείνουν να κάνουν παραδόσεις κατ'οίκον τα πρωινά του Σαββάτου.

η) Τα παραπάνω έξοδα αποστολής επιβαρύνονται κανονικά με ΦΠΑ.

H μέθοδος αποστολής “UPS Cash on Delivery” (“UPS αντικαταβολή”) δεν είναι διαθέσιμη για την Κύπρο.

Για αποστολές με “Europe - Standard mail service” δεν εκδίδεται αριθμός φορτωτικής , δεν υπάρχει παρακολούθηση πορείας πακέτου και δε χρειάζεται να υπογράψετε στην αποδοχή.