BlackBerry Leap BlackBerry Classic BlackBerry Passport BlackBerry Téléphone Mobile
BlackBerry Leap
Μόλις μπήκατε στον επαγγελματικό κόσμο. Είστε έτοιμος να γράψετε την ιστορία της ζωής σας. Με το δυναμικό και κομψό του σχεδιασμό, το BlackBerry® Leap™ είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.
Οθόνη HD των 5 ιντσών - Ζωή μπαταρίας 25 ώρες - Αποθηκευτικός χώρος 16 GB - Κάμερα 8 MP

Λειτουργίες

Μία μοναδική εμπειρία πληκτρολόγησης

Μία μοναδική εμπειρία πληκτρολόγησης

Πληκτρολογήστε πιο γρήγορα και με ακρίβεια με το πληκτρολόγιο αφής που προσαρμόζεται στον τρόπο γραφή σας. Χάρη στον αυτόματο διορθωτή, την ταυτόχρονη υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, την αναγνώριση λέξεων και την πρόβλεψη της επόμενης λέξης, το πληκτρολόγιο του BlackBerry Leap προσαρμόζεται στο στυλ γραφή σας. Μην χάνετε το χρόνο σας με μικρά λαθάκια.

Οργανώστε τα μηνύματα σας στο BlackBerry Hub™

Οργανώστε τα μηνύματα σας στο BlackBerry Hub™

Κρατήστε τον έλεγχο των μηνυμάτων σας οποιαδήποτε στιγμή σε μία οθόνη HD των 5 ιντσών, χάρη στο BlackBerry Hub™.
Όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά σας μηνύματα είναι οργανωμένα σε ένα σημείο ώστε να μπορείτε να τα χειρίζεστε εύκολα: μηνύματα BBM™, SMS, e-mails και κοινωνικά δίκτυα.

Η εγγύηση για την προστασία των προσωπικών
σας δεδομένων

Η εγγύηση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι φωτογραφίες, τα μηνύματα και οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να εκτεθούν δημόσια. Το κινητό σας είναι το κέντρο των προσωπικών και επαγγελματικών πληροφοριών σας.

Μείνετε ήσυχος. Το BlackBerry Leap σχεδιάστηκε με προδιαγραφές υψίστης ασφαλείας ώστε η προσωπική σας ζωή να παραμένει προσωπική.

Η μπαταρία που θα σας ακολουθεί όλη την ημέρα

Η μπαταρία που θα σας ακολουθεί όλη την ημέρα

Με την μπαταρία των 2800 mAH που διαρκεί έως και 25 ώρες2, το BlackBerry Leap σας ακολουθεί παντού, μέρα και νύχτα. Χάρη σε αυτήν την εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας, θα είστε πάντα δημιουργικός.

Περισσότεροι τρόποι πρόσβασης στις εφαρμογές σας

Περισσότεροι τρόποι πρόσβασης στις εφαρμογές σας

Ανακαλύψτε τις επαγγελματικές και δημιουργικές εφαρμογές της BlackBerry® World™ όπως και τα τελευταία παιχνίδια και εφαρμογές της Android4 στο Amazon Appstore.

Η δύναμη του BlackBerry τώρα στον υπολογιστή και
το tablet σας

De kracht van BlackBerry nu op je computer en tablet.

Το BlackBerry® Blend™3 σας επιτρέπει την πρόσβαση των μηνυμάτων και του περιεχομένου του BlackBerry smartphone σας απευθείας από τον υπολογιστή ή tablet σας.
Διαβάστε κι απαντήστε στα μηνύματά σας, επεξεργαστείτε το ημερολόγιό και τις επαφές σας και συμβουλευτείτε τα αρχεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή κι αν βρίσκεστε χάρη στο BlackBerry σας.

Ένας προσωπικός βοηθός με φωνητικές και γραπτές εντολές

Een persoonlijke assistent.

Το BlackBerry® Assistant είναι μία εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε με φωνητικές είτε με γραπτές εντολές για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας e-mails, επαφές, ημερολόγιο και άλλες εφαρμογές του BlackBerry 10. Σας βοηθά να πραγματοποιήσετε γρήγορα κάθε σημαντική σας εργασία είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο αυτοκίνητο είτε σε σύσκεψη.

Ομαλή και γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο

Navigation web rapide et fluide

Είστε έτοιμος να γράψετε την ιστορία της ζωή σας. Για αυτό και σχεδιάσαμε το BlackBerry® Leap™ με τη φοβερή οθόνη HD 5 ιντσών, την καλύτερη εμπειρία πληκτρολογίου, μία μπαταρία με αυτονομία 25 ωρών2 και την έμπιστη ασφάλεια της BlackBerry. Η δύναμη για την επιτυχία βρίσκεται στα χέρια σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BlackBerry® Leap
 • Ανάλυση 1280 x 720 HD, 294 PPI
 • Εγγραφή βίντεο 1080p HD με 30 fps
 • Συμβατό με λογισμικό BlackBerry 10
 • ΚάρταmicroSD έως 128 GB

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)

144 mm x 72.8 mm x 9.5 mm

Οθόνη

5" LCD 24 bits,
Ανάλυση 1280 x 720 HD με αναλογία διαστάσεων 16:9

Πληκτρολόγιο

Εικονικό πληκτρολόγιο BlackBerry®

ΔΙΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ

BlackBerry® 10.3.1,
επιφάνεια χωρητικής οθόνης αφής

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Συμβατό με BlackBerry® 10.3.1 OS

ΜΝΗΜΗ

2 GB DDR2 RAM, 16 GB eMMC,
Υποδοχή για MicroSD
(έως 128 GB επιπλέον αποθηκευτικός χώρος)

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Qualcomm 8960 Dual Core 1.5 GHz, LTE

ΖΩΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Έως 25 ώρες χρόνος ομιλίας2

ΚΑΜΕΡΑ

8 MP κάμερα αυτόματης εστίασης,
5x digital zoom,
Flash, σταθεροποιητής οπτικής εικόνας και βίντεο
Εγγραφή βίντεο HD 1080p
2MP μπροστινή κάμερα σταθερής εστίασης, σταθεροποιητής εικόνας και βίντεο, 3x digital zoom
Εγγραφή βίντεο HD 720p

gps

Ενισχυμένο, αυτόνομο και ανταγωνιστικό GPS.
Προ εγκατεστημένη η εφαρμογή BlackBerry® Maps

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Συμβατό MicroUSB 2.0 μεγάλης ταχύτητας

BLUETOOTH®

Bluetooth 4.0 και EDR

WI-FI®

Ενεργοποιημένο 802.11 b/g/n, 4G Mobile Hotspot

ΔΙΚΤΥΟ

Βόρεια και Λατινική Αμερική (STR100-2)
FD-LTE 1,2,4,5,7,13,17 (2100/1900/AWS/850/2600/700/700 MHz)
HSPA+ 1,2,4,5/6 (2100/1900/AWS/850 MHz)
Συμβατό με 42M HSPΑ
Quad Band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία Ειρηνικού (STR100-1)

FD-LTE 1,3,7,8,20 (2100/1800/2600/900/800 MHz)
HSPA+ 1,2,5/6,8 (2100/1900/850/900 MHz)
Συμβατό με 42M HSPA
Quad Band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας εγγύτητας, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος

(1) στα αγγλικά.

(2) Βασισμένο σε ένα μεικτό σενάριο χρήσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Η διαθεσιμότητα του δικτύου και η κάλυψη εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας και το περιβάλλον μετάδοσης. Απαιτείται σχέδιο δεδομένων. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας για τη διαθεσιμότητα, το κόστος και τους τυχόν περιορισμούς.

(3) Γιια περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη συμβατότητα υπολογιστή ή ταμπλέτας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.BlackBerry.com/Blend

(4) Η Android είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc.

©2015 BlackBerry. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η BlackBerry®, η BBM™ και τα σχετικά σήματα, ονόματα και λογότυπα αποτελούν ιδιοκτησία της BlackBerry Limited (“BlackBerry”) κι έχουν καταχωρηθεί και/ ή χρησιμοποιηθεί στις Η.Π.Α. και σε χώρες σε όλο το κόσμο. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η BlackBerry δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση ή ευθύνη και δε κάνει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση σε σχέση με οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων. Η εικόνα σε αυτή τη σελίδα είναι προσομοιωμένη.

BlackBerry Classic
Πιο δυναμικό από ποτέ και πάντα υπό έλεγχο.
Η συσκευή που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι.
3.5'' ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ - 22 ΩΡΕΣ ΖΩΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - 16 GB ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - 8 MP ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

Λειτουργίες

40 πλήκτρα για την επιτυχία

40 πλήκτρα για την επιτυχία

Για να παρακολουθείτε αδιάκοπα τα εισερχόμενα μηνύματα σας και τις καθημερινές προτεραιότητες θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο από γρήγορους αντίχειρες. Τα πλήκτρα πλοήγησης που κάνουν κάτι περισσότερο από το να σας οδηγούν απλά στην αρχική σελίδα αλλά και ένα ασύγκριτο πληκτρολόγιο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Όπως επίσης μια πιο μεγάλη οθόνη και μια μπαταρία που διαρκεί πολλές ώρες. Η BlackBerry® σας άκουσε και πραγματοποίησε τις επιθυμίες σας με το BlackBerry® Classic : το απόλυτο εργαλείο της επικοινωνίας.

Καταταγμένο ανάμεσα στα Καλύτερα Προγράμματα
Περιήγησης Κινητών για δύο συνεχόμενες χρονιές2

Καταταγμένο ανάμεσα στα Καλύτερα Προγράμματα <br>Περιήγησης Κινητών για δύο συνεχόμενες χρονιές (2)

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης BlackBerry® 10 είναι απίστευτα γρήγορο και γοητευτικό. Για αυτό και η HTML5TEST.com το κατατάσσει ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης κινητών όσον αφορά την αξιοπιστία του διαδικτύου2. Θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που επιθυμείτε, πιο γρήγορα από ποτέ με απεριόριστο αριθμό καρτελών περιήγησης. Μη σπαταλάτε το χρόνο σας με το να περιμένετε, εκμεταλλευτείτε τον για να κάνετε περισσότερα.

Δημιουργήθηκε για να διαρκεί

Δημιουργήθηκε για να διαρκεί

Πιστό στην κληρονομιά του, το BlackBerry Classic δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει τη μέγιστη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα –γιατί σίγουρα έχετε το BlackBerry® πάντα στο χέρι σας όταν θέλετε να σημειώσετε τις διάφορες προτεραιότητες σας. Από το προστατευτικό εξωτερικό πλαίσιο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι έως και την σούπερ ανθεκτική Corning® Gorilla® Glass οθόνη, το BlackBerry Classic σχεδιάστηκε με υψηλής ποιότητας υλικά.

Οργανώστε τα μηνύματα σας

Οργανώστε τα μηνύματα σας

Με το BlackBerry® Hub έχετε όλα σας τα μηνύματα σε ένα μόνο μέρος – email, μηνύματα, BBM™, κλήσεις, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμα να ρίξετε μια ματιά και στην ατζέντα σας η οποία είναι πάντα διαθέσιμη με ένα μόνο άγγιγμα ώστε να παραμένετε πάντα οργανωμένος και να ελέγχετε τις συζητήσεις σας. Η καινούργια λειτουργία Instant Action σας επιτρέπει να οργανώσετε γρήγορα τα εισερχόμενα σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε κάθε μήνυμα ξεχωριστά.

Η ενέργεια της μπαταρίας είναι σχεδιασμένη για να συμβαδίζει μαζί σας

UΗ ενέργεια της μπαταρίας είναι σχεδιασμένη για να συμβαδίζει μαζί σας

Το BlackBerry βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας και παραδίδει την καλύτερη αποδοτική μπαταρία. Με αυτονομία έως και 22 ώρες3, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι το BlackBerry Classic θα είναι πάντα έτοιμο για εσάς όταν πραγματικά το χρειάζεστε.

Τα πλήκτρα πλοήγησης κάνουν κάτι περισσότερο
από το να σας γυρνάνε στην κεντρική σελίδα

Τα πλήκτρα πλοήγησης κάνουν κάτι περισσότερο<br> από το να σας γυρνάνε στην κεντρική σελίδα

Θα έχετε την αποδοτικότητα του BlackBerry® 10, με τα κλασικά πλήκτρα πλοήγησης που γνωρίζετε και αγαπάτε. Τα ζητήσατε και η Blackberry τα ξανάφερε. Πλοηγήσου με αυτοπεποίθηση χρησιμοποιώντας το οπτικό trackpad, και τα ειδικά πλήκτρα (μενού, επιστροφή, απάντηση, επανεκκίνηση, τερματισμός κλήσης).

Κι άλλοι τρόποι πρόσβασης σε εφαρμογές

Κι άλλοι τρόποι πρόσβασης σε εφαρμογές

Στο BlackBerry® 10, μπορείτε να ανακαλύψετε και να κατεβάσετε τις εφαρμογές Android4 και BlackBerry. Μέσω του BlackBerry® World™ έχετε πρόσβαση στις καλύτερες επιχειρησιακές και παραγωγικές εφαρμογές και μέσω του Amazon AppStore στις πιο πρόσφατες εφαρμογές και παιχνίδια της Android4 όπως το Minecraft – Pocket Edition, Pinterest and Candy Crush Saga. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση, η Blackberry έχει τις κατάλληλες εφαρμογές για εσάς.

Η δύναμη του BlackBerry τώρα στον υπολογιστή ή tablet σας

Η δύναμη του BlackBerry τώρα στον υπολογιστή ή tablet σας

Το BlackBerry® Blend5 μεταφέρει τα μηνύματα και δεδομένα σας από τη συσκευή BlackBerry® στον υπολογιστή ή tablet σας. Διαβάστε κι απαντήστε στα μηνύματά σας, επεξεργαστείτε το ημερολόγιό σας και συμβουλευτείτε τα αρχεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή κι αν βρίσκεστε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BlackBerry Classic
 • Ανάλυση 720 x 720
 • Λειτουργικό σύστημα BlackBerry® 10
 • Εγγραφή βίντεο 1080p HD με 30 fps
 • Κάρτα μνήμης MicroSD

Διαστάσεις (LxWxD)

131mm x 72.4mm x 10.2mm

Οθoνη

3.5" LCD 24 bits,
Ανάλυση 720 x 720 με αναλογία διαστάσεων 1:1

Πληκτρολoγιο

Φυσικό πληκτρολόγιο με 35 πλήκτρα backlight

User Interface

BlackBerry® 10 με σχεδιασμό gesture based UI, πληκτρολόγιο QWERTY,
Χωρητικό πληκτρολόγιο αφής, πλήκτρα πλοήγησης

Λογισμικo

Συμβατό με BlackBerry® 10.3.1 OS

Μνημη

2 GB DDR2 RAM, 16 GB eMMC,
Υποδοχή για MicroSD
(έως 128 GB πρόσθετη αποθήκευση)

Επεξεργαστης

Dual-Core 1.5 GHz Qualcomm 8960

Ζωη μπαταριας

Χρόνος ομιλίας
3G: έως 17.2 ώρες
2G: έως 11.7 ώρες
Χρόνος αναμονής
3G: έως 15.2 μέρες
2G: έως 14.5 μέρες
Αναπαραγωγή ήχου: έως 70 ώρες
Αναπαραγωγή βίντεο: έως 13.7 ώρες

Καμερα

8 MP κάμερα αυτόματης εστίασης,
5x digital zoom, Flash, Σταθεροποιητής οπτικής Εικόνας (Optical Image Stabilization),
1080p HD εγγραφή βίντεο
2MP κάμερα σταθερής εστίασης, μπροστινή κάμερα, σταθεροποιητής εικόνας και βίντεο,
3x digital zoom,
720p HD εγγραφή βίντεο

GPS

Ενισχυμένο, αυτόνομο και ανταγωνιστικό GPS
Προεγκατεστημένη η εφαρμογή BlackBerry® Maps

Συνδεσιμoτητα

Συμβατό USB 2.0,
Συμβατό με αξεσουάρ SlimPort®

Bluetooth

Bluetooth 4.0 και EDR

Wi-Fi

802.11 a/b/g/n ενεργοποιημένο, 4G Mobile Hotspot

Δικτυο

LTE 1,2,3,5,7,8,20
(2100/1900/1800/850/2600/900/800 MHz)
HSPA+ 1,2,5/6,8 (2100/1900/850/900 MHz)
Quad band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
Λίστα με δίκτυα συμβατά με SQC100-1

Προηγμενοι αισθητηρες

Επιταχυνσιόμετρο, Μαγνητόμετρο, Γυροσκόπιο, Αισθητήρας εγγύτητας,
Αισθητήρας Hall, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος

(1) στα αγγλικά.

(2) Δεδομένα της HTML5TEST.com από τον Ιανουάριο, 2013 μέχρι 30 Οκτωβρίου, 2014 που συγκρίνουν τις τελευταίες εκδοχές για αυτή τη διάρκεια για Android, Chrome, Firefox, iOS και Windows.

(3) Βασισμένο σε ένα μεικτό σενάριο χρήσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Η διαθεσιμότητα του δικτύου και η κάλυψη εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας και το περιβάλλον μετάδοσης. Απαιτείται σχέδιο δεδομένων. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας για τη διαθεσιμότητα, το κόστος και τους τυχόν περιορισμούς.

(4) Η Android είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc.

(5)Γιια περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη συμβατότητα υπολογιστή ή ταμπλέτας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.BlackBerry.com/Blend

©2015 BlackBerry. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η BlackBerry®, η BBM™ και τα σχετικά σήματα, ονόματα και λογότυπα αποτελούν ιδιοκτησία της BlackBerry Limited (“BlackBerry”) κι έχουν καταχωρηθεί και/ ή χρησιμοποιηθεί στις Η.Π.Α. και σε χώρες σε όλο το κόσμο. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η BlackBerry δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση ή ευθύνη και δε κάνει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση σε σχέση με οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων. Η εικόνα σε αυτή τη σελίδα είναι προσομοιωμένη.

BlackBerry Passport
ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ!
Touch panel display 4,5'' - Κάμερα 13MP - Μνήμη 32GB - Ζωή μπαταρίας 30ώρες

Λειτουργίες

Μεγάλη Touchscreen Οθόνη

Μεγάλη Touchscreen Οθόνη

Η καινούργια μεγάλη οθόνη αφής προσφέρει μία υπέροχη οπτική εμπειρία, που απελευθερώνει τις ικανότητές σας για να εργαστείτε μέσω τηλεφώνου με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσασταν. Έχει σχεδιαστεί για τη ταχύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο προσφέροντας τη καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, εφαρμογών, επεξεργασίας και χαρτών.

Το καινούργιο Πληκτρολόγιο Αφής

Το καινούργιο Πληκτρολόγιο Αφής

Το πληκτρολόγιο αφής σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές λειτουργίες με τη βοήθεια του πληκτρολογίου. Μπορείτε να μετακινήσετε τις ιστοσελίδες, να πληκτρολογήσετε με τη μέθοδο flick to type, ή να κινήσετε το ποντίκι με τη βοήθεια των πλήκτρων.

Κι άλλοι τρόποι πρόσβασης σε εφαρμογές

Κι άλλοι τρόποι πρόσβασης σε εφαρμογές

Στο BlackBerry® 10, μπορείτε να ανακαλύψετε και να κατεβάσετε τις εφαρμογές Android2 και BlackBerry ταυτόχρονα. Μέσω του BlackBerry® World™ έχετε πρόσβαση στις καλύτερες επιχειρησιακές και παραγωγικές εφαρμογές και μέσω του Amazon AppStore στις πιο πρόσφατες εφαρμογές και παιχνίδια της Android2 όπως το Minecraft – Pocket Edition, Pinterest and Candy Crush Saga. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση, έχουμε τις κατάλληλες εφαρμογές για εσάς.

Οι τηλεφωνικές σας κλήσεις ζωντανεύουν

Οι τηλεφωνικές σας κλήσεις ζωντανεύουν

Το BlackBerry Passport συνοδεύεται με δυναμικά ακουστικά κι ένα quad σύστημα μικροφώνου. Το BlackBerry Natural Sound Technology έχει κατασκευαστεί για να προσαρμόζει τον ήχο κλήσης σύμφωνα με την τοποθεσία του τηλεφώνου και τον περιβαλλοντικό ήχο. Το αποτέλεσμα είναι μία ασύγκριτη ποιότητα ήχου που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με τον συνομιλητή σας ακόμα κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη του κόσμου.

BlackBerry Blend – Το δυναμικό BlackBerry τώρα στον
υπολογιστή ή ταμπλέτα σας3

BlackBerry Blend – Το δυναμικό BlackBerry τώρα στον <br>υπολογιστή ή ταμπλέτα σας (3)

Το BlackBerry® Blend3 μεταφέρει τα μηνύματα και δεδομένα σας από τη συσκευή BlackBerry® στον υπολογιστή ή ταμπλέτα σας. Διαβάστε κι απαντήστε στα μηνύματά σας, επεξεργαστείτε το ημερολόγιό σας και συμβουλευτείτε τα έγγραφά σας σε οποιαδήποτε συσκευή κι αν βρίσκεστε.

Πάντα σε ανταπόκριση κι έλεγχο

Πάντα σε ανταπόκριση κι έλεγχο

Το BlackBerry® Hub είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγχετε όλες τις συζητήσεις σας έχοντας όλα τα μηνύματά σας στο ίδιο μέρος. Με το Instant Actions του Hub, μπορείτε με ευκολία να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε πολλαπλά μηνύματα. Μπορείτε ακόμα να δεχτείτε προσκλήσεις συναντήσεων χωρίς να χρειάζεται να τις ανοίξετε και να τις επεξεργαστείτε.

Ένας Προσωπικός Βοηθός στη Παλάμη του Χεριού σας

Ένας Προσωπικός Βοηθός στη Παλάμη του Χεριού σας

Το BlackBerry® Assistant σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εργασίες σας, τα προσωπικά σας e-mail, τις επαφές, το ημερολόγιο κι άλλες λειτουργίες του BlackBerry® 10 είτε με φωνητικές είτε με γραπτές εντολές. Αλληλεπιδρά μαζί σας, με τα μάτια και τα χέρια ελεύθερα όταν είστε συνδεδεμένοι με το Bluetooth στο αυτοκίνητο.

Η ενέργεια της μπαταρίας είναι σχεδιασμένη για να συμβαδίζει μαζί σας

Η ενέργεια της μπαταρίας είναι σχεδιασμένη για να συμβαδίζει μαζί σας

Το BlackBerry Passport παραδίδει τη καλύτερη αποδοτική μπαταρία με μία εντυπωσιακή ενέργεια των 3450 mAh και δυνατότητα χρήσης μέχρι και 30 ώρες4.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BlackBerry Passport
 • ανάλυση 1440 x 1440 pixels και 1:1 aspect ratio
 • Software BlackBerry® 10.3 OS
 • HD 1080p εγγραφή βίντεο
 • Hot-swappable MicroSD slot μέχρι 128GB επιπλέον αποθήκευση

Μεγεθος (LxWxD)

128mm x 90.3mm x 9.3mm

Οθoνη

4.5" ιντσών LCD In-cell touch panel display
24 bit colour
ανάλυση 1440 x 1440 pixels και 1:1 aspect ratio

Πληκτρολoγιο

Touch-enabled 3-row keyboard

User Interface

BlackBerry 10 gesture based UI plus QWERTY
χωρητικό πληκτρολόγιο αφής

Software

BlackBerry® 10.3 OS

Μνημη

3GB LPDDR3 800MHz RAM 32GB Flash, Hot-swappable MicroSD slot (μέχρι 128GB επιπλέον αποθήκευση)

Επεξεργαστης

Quad-Core 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 801

Ζωη μπαταριας

Χρόνος Ομιλίας
GSM: μέχρι 18 ώρες UMTS: μέχρι 23 ώρες
Χρόνος Αναμονής
GSM: μέχρι 18 μέρες UMTS: μέχρι 18.5 μέρες
Audio Playback: μέχρι 84 ώρες
Video Playback: μέχρι 12 ώρες

Καμερα

13MP κάμερα αυτόματης εστίασης
5x digital zoom, Optical Image Stabilisation (OIS)
1080p HD εγγραφή βίντεο
2MP fixed-focus front facing camera,
2MP κάμερα σταθερής εστίασης
Σταθεροποιητής εικόνας & ήχου, 3x digital zoom
720p HD εγγραφή βίντεο

GPS

Ενισχυμένο, Αυτόνομο, Ανταγωνιστικό GPS
Προεγκατεστημένη η εφαρμογή BlackBerry® Maps

Συνδεσιμoτητα

Συμβατό USB 2.0
Συνεργάζεται με τα αξεσουάρ HD SlimPort®

Bluetooth

Bluetooth 4.0 Low Energy (LE)

Wi-Fi®

2.4 GHz 802.11 b/g/n enabled, 4G Mobile Hotspot

Δικτυο

FD-LTE 1,2,3,4,5,7,8,13,17,20
(2100/1900/1800/1700/850/2600/900/700/700/800 MHz)
HSPA+ 1,2,4,5/6,8 (2100/1900/1700/850/900 MHz)
Quad band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)

Προηγμενοι αισθητηρες

Επιταχυνσιόμετρο, Μαγνητόμετρο, Γυροσκόπιο,
Time of Flight (ToF), Ambient light

(1) στα αγγλικά.

(2) Η Android είναι σήμα κατατεθέν της Google Inc.

(3) Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη συμβατότητα υπολογιστή ή ταμπλέτας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.BlackBerry.com/Blend

(4) Με βάση την Τεχνική GSMA PRD TW.09 μέτρησης διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Η διαθεσιμότητα και η κάλυψη του δικτύου εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας και το περιβάλλον μετάδοσης.

©2015 BlackBerry. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η BlackBerry®, η BBM™ και τα σχετικά σήματα, ονόματα και λογότυπα αποτελούν ιδιοκτησία της BlackBerry Limited (“BlackBerry”) κι έχουν καταχωρηθεί και/ ή χρησιμοποιηθεί στις Η.Π.Α. και σε χώρες σε όλο το κόσμο. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η BlackBerry δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση ή ευθύνη και δε κάνει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση σε σχέση με οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων. Η εικόνα σε αυτή τη σελίδα είναι προσομοιωμένη.